Hiába szedsz vitamint, mégis beteg lettél? Ilyenkor a hiba nem a vitaminban van! A magyarázat egyszerű: a bevitt vitaminok nem tudnak a szervezetben hasznosulni.

Mai rohanó életmódunk: a konzerválószerek, az antibiotikumok, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, az elsavasodás mind-mind gátolják a felszívódást. A kialakult tünetek idővel komoly betegségekhez vezethetnek, pedig az ok, amit meg kell szüntetni, viszonylag egyszerűnek mondható.

A Schüssler-sók szedése a legegyszerűbb módja annak, hogy sejtszinten is rendeződjenek a kialakult hiányállapotok.

140 évvel ezelőtt alkotta meg Wilhelm Schüssler egyedülálló terápiás rendszerét, amely a mai napig változatlan formában gyógyítja a legkülönfélébb betegségeket. A szabályokat betartva nincsenek káros mellékhatások, a tabletták könnyen oldhatóak vízben, nincs ízük, így gyerekek és kismamák gyógyítására is kiválóan használhatók.

Mivel összesen 12 féle só van a terápiás rendszerben, ezért alkalmazása egyszerűbb, mint a klasszikus homeopátiáé.

A gyógyuláshoz a betegségnek megfelelő só megtalálása a legfontosabb. Ehhez nyújt segítséget filmes tananyagunk, ahol a legkiválóbb homeopaták foglalják össze a sók lényegét és alkalmazását, a bevételi és a tárolási szabályokat.

Érdekes lesz megnéznetek a bemutatkozó filmeket is, ahol kiderülnek majd azok a fordulópontok, hogyan találtak rá a kezelők a Schüssler-sókra, és tették mindennapi praxisuk részévé azokat.  

Minden sóról két film lesz látható, egy általános és egy arcdiagnosztikai vonatkozású. De készültek filmek a bevételi és tárolási szabályokról, vagy Schüssler életéről is. Mára már az összes Schüssler-sóról készült film megtalálható az oldalon.  

Köszönet érte azoknak, akik segítettek elkészíteni őket!

Szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a nagyon hasznos és tartalmas anyagot. 

Só szerencsét kívánok az alkalmazásukhoz!

 www.mamaguru.hu – Természetesen az egészségről